Najlepsze życzenia i gratulacje dla BSS SA okazji 10. urodzin

Niezmiernie miło jest nam poinformować, że spółka - córka Pelion SA, Business Support Solution SA, obchodzi w 2020 roku swoje 10. urodziny. Z tej okazji całemu Zespołowi BSS SA składamy serdeczne gratulacje, wyrazy uznania, a przede wszystkim najlepsze życzenia pomyślności, samych sukcesów oraz dalszego, dynamicznego rozwoju i wzrostu.

Spółka Business Support Solution SA powstała jako odpowiedź na rosnące zainteresowanie rynku usługami outsourcingowymi. Obecnie BSS SA świadczy usługi dla ponad 250 podmiotów z branży produkcyjnej, usługowej oraz handlowej, w tym sieci detalicznych, obsługując 1 mln transakcji miesięcznie. Wśród klientów BSS znajdują się m.in. emitenci notowani na rynkach GPW i NewConnect. Liczący ponad 350 pracowników Zespół BSS tworzą osoby o wysokich kwalifikacjach i doświadczeniu zawodowym, m.in. biegli rewidenci, ACCA, doradcy podatkowi z doświadczeniem w pracy w międzynarodowych centrach BPO oraz międzynarodowych firmach konsultingowych.

BSS SA oferuje kompleksowe usługi z zakresu: outsourcingu rachunkowości i sprawozdawczości, outsourcingu kadrowo - płacowego, rachunkowości zarządczej, obsługi podatkowej, konsolidacji sprawozdań, a także skanowania i digitalizacji.

Po więcej informacji na temat BSS SA zapraszamy na stronę Spółki pod adresem https://www.bssce.com/